LEVICA® Superpipe

Een unieke flexibele leiding voor uw drinkwater, regenwater, radiatoren en vloerverwarming. De combinatie met Levica koppelingssysteem en Levica onderdelen schenkt je de voordelen van het Levica concept.

Superpipe®: “De Enige Echte.”.
De Superpipe® bestaat uit vijf lagen: een binnen- en buitenlaag van hoogwaardig PE-Xc en twee lijmlagen rond een aluminium kern. Dat resulteert in een lichte en flexibele leiding die u zelf gemakkelijk met de hand plooit en plaatst. Voor extra korte bochten gebruik je een Levica® binnen- of buiten buigveer.Voor hoofdleidingen bij huisinstallatie is er Levica® Superpipe 20-2.0 op rollen of stangen; voor aftakleidingen is er Levica® Superpipe 16-2.0 eveneens in rollen en stangen.

Superpipe: de vijf lagen-buis van hoge kwaliteit.
• levensduur minstens 50 jaar
• corrosievrij
• géén kalkaanslag
• volledig zuurstofdicht
• hittebestendig tot 95°C bij 10 bar.

Voor hoofdleiding bij huisinstallaties gebruikt Levica® Superpipe 20-2.0. Verkrijgbaar op rollen van 5,10,15,25,50 en 100 m  al of niet met een rode of blauwe ombuis. 
Voor aftakkingen gebruik Levica® Superpipe 16-2.0. Verkrijgbaar op rollen van 5,10,15,25,50 en 100 m al of niet met een rode of blauwe ombuis. 
Levica Superpipe 26-3.0 met blauwe of rode ombuis wordt geleverd in rollen van 25 meter. 

LEVICA®  koppelingssysteem
Gemaakt van corrosiebestendig ‘CW617N Messing’ (aan de buitenzijde vernikkeld). De koppelingen met buitendraad hebben een coating van teflon om uw aansluitingen volledig waterdicht te maken. U hebt geen teflon nodig.

LEVICA® toebehoren.
Een volledig assortiment, aansluitingen, aftakkingen en aftapkraantjes voor snelle en gemakkelijke plaatsing. U sluit ze aan op alle types en merken sanitaire installaties en verwarmingssystemen. Ook op bestaande koperen of verzinkte waterleidingen.

LEVICA® stap voor stap.
Kleurencode en een nummercode maken het eenvoudig bij het selecteren van producten en onderdelen voor elke doe-het-zelf taak.

LEVICA® Waarborg.
Onze kijk op sanitair- (drinkwater), centrale verwarming-, vloerverwarmingssystemen en accessoires kent geen gelijke. Jarenlang onderzoek en ontwikkeling hebben bijgedragen tot dit professioneel concept, genaamd Levica. Het maakt het ons mogelijk u een uitzonderlijke garantie aan te bieden, mits correcte uitvoering en uitsluitend gebruik van Levica producten.

LEVICA® Superpipe® + LEVICA® koppelingen = 10 jaar systeemwaarborg.Documenten:

levica_begeleidt_je_stap_voor_stap.pdf
superpipe_info_pe-xc_al_pe-xc.pdf
superpipe_schema.pdf
superpipe_praktisch_voorbeeld_2.pdf


TOP