van de
3
items worden getoond.


Radiator ventilator bespaar tot 35% stookkosten

Radiator ventilator De 'Iezy-fan' Radiatorventilator verhoogt het vermogen van je radiator met zo’n 35% en genereert dus meer warmte, zonder dat je de temperatuur van je cv-installatie moet opdrijven. Zit je thuis bijvoorbeeld met een te kleine radiator die een ruimte niet voldoende kan opwarmen, zoals in een bureau dat mettertijd een slaapkamer geworden is, dan komt dit toestel zeker van pas. Het is uitgerust met twee snelheden, je bepaalt zelf hoe hard het blaast. Heb je een langere radiator, dan kun je zelfs twee Iezy- speedfans ventilatoren aan elkaar koppelen en zo voor een nóg hoger vermogen zorgen.

Groot voordeel van de Iezy-fan ventilator ten opzichte van bestaande ventilatoren. 

Het kaderwerk van de ventilator is "compact",het past precies ten midden van de 2 lamellen  van de radiator, esthetisch uit het zicht. Een pluspunt met kinderen in de buurt. 
De Iezy-fan radiatorventilator kun je aansluiten op een oplader, géén stopcontact nodig in de buurt  van de radiator.
Zomerstand functioneert met oplader.

Tip: De radiatorventilator zuigt lucht aan. Indien je de radiatorventilator onder de radiator aansluit, zuigt dit het stof aan (wat zeker niet de bedoeling is), vandaar  dat de Iezy-fan radiatorventilator bovenin geplaatst kan worden. Indien de radiatoren voorzien zijn van een rooster kan men het rooster los klikken en de ventilatoren erin plaatsen.

 

Lees er meer over

Pure-Air luchtfilteren

Pure-Air-luchtfilter voor een gezond en prettig binnenklimaat.  Pure-Air-luchtfilter helpt  bij overdracht van luchtwegen infecties te voorkomen . Met de winter voor de deur zullen wij regelmatig ramen en deuren open zetten om verse lucht in één keer binnen te halen maar als er meerdere mensen samenkomen is het een geruststelling indien er een geruisloos en betaalbaar luchtfilter systeem permanent  werkt.

 Luchtzuivering of -reiniging zorgt voor de actieve verwijdering van luchtdeeltjes, zoals microbiologische (zoals pollen, schimmels, bacteriën, virussen)

De Pure Air-luchtfilter komt via magneten onder aan je radiator te zitten. De lucht die wordt opgewarmd door je radiator, stijgt en stroomt eerst doorheen de filter. Het warm water in de radiator veroorzaakt een statische reactie en brengt de deeltjes in de filter constant in beweging. De filter vangt vervolgens de vervuilde, schadelijke deeltjes op en geeft de gefilterde lucht weer vrij via de bovenkant. De stijgende warme lucht die uit je radiator komt, is bijgevolg gefilterd.

Het is een geruisloos systeem dat permanent blijft werken, zonder spanning !!!!!!

Hoe werkt het ? Bekijk het filmpje.

https://youtu.be/2E2lq_T7uGM

Lees er meer over

Levica Green Pipe Vloerverwarming

Vloerverwarming is vandaag een vast bestanddeel van onze moderne wooncultuur. Daadwerkelijk komt géén enkel verwarmingssysteem " de ideale verwarming" zo nabij. Haar zelfregelend effect op de omgevingstemperatuur overtuigt iedereen ...

Lees er meer over

TOP