Lucht zuiveren

Lucht 

Luchtzuivering of -reiniging kwam naar aanleiding van de coronapandemie onder de aandacht. Luchtzuivering zorgt voor verwijdering van microbiologische, onzuiverheden in de lucht. Het voordeel van luchtzuivering  via Pure-Air luchtfilter is dat het ook kan worden toegepast in lokalen of woningen zonder of met beperkte ventilatiemogelijkheden.

Pure-Air luchtfilter zorgt voor de actieve verwijdering van luchtdeeltjes, zoals pollen, shimmels, bacteriën, virussen,.....

De filterelementen, die standaard 40 centimeter lang zijn, steek je eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde verbindingsstukjes. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de dikte van de radiator. Vervolgens klik je de bijgeleverde magneetjes op het filterelement. 

Inhoud verpakking : 8x filtermodule D5xL40cm, 24 magneten, 8x montagebeugel, 2x borsteltje, 2x AbsorberFluid 5ml

Gebruiksaanwijzing

Je bestrijkt de filter langs de twee zijden met de bijgeleverde liquide. Die liquide is trouwens het enige dat je zult moeten aanvullen; voor de rest is dit een eenmalige aankoop, dus de kosten blijven echt minimaal. Vervolgens kan je de filter heel gemakkelijk onder aan de radiator 'klikken' dankzij de magneetjes. 

Opgelet: het is wel de bedoeling dat je radiator grondig gereinigd is voor je het systeem installeert, anders zou je het stof dat zich erin bevindt net doen rondwarrelen en dat wil je natuurlijk vermijden.

Eenmaal de filter op zijn plaats zit, doet hij vanzelf zijn werk. In feite hoef je hem nooit te vervangen, zolang je hem om de paar maanden eens losmaakt en in je vaatwasmachine doet voor een reinigingsbeurt. Daarna  strijk je de filter of filters opnieuw langs weerszijden in met de liquide en plaats je hem terug onder de radiator. Zolang je dat doet, heb je altijd weer propere lucht in huis.

   
Geen dure investering om een gezonde leefomgeving te bevorderen.

Voordelen:  

Pure-air geen dure investering
Pure-air eenmalige aankoop
Pure-air onderhoud naargelang gebruik (vaatwas)
Pure-air geen stroomverbruik
Pure-air ideaal voor ieder van ons en zeker voor iedereen die last heeft van: pollen, fijn stof ,allergieën, astma, huisstofmijt ....
Pure-air permanente luchtreiniging
Pure-air hoogtechnologische gepatenteerde filter
Pure-air eenvoudige gebruik
Pure-air met KIWA keur
 

Woning , rusthuizen, kinderopvang .....

PURE AIR levenslang. Eenmaal per jaar, bij voorkeur het stookseizoen (herfst) worden de filters uit de radiatoren gehaald en gewassen in de vaatwasmachine op hoogste temperatuur. Nadat ze goed droog zijn wordt afzonderlijk ieder filterelement met de meegeleverde Make-up-olie opnieuw ingesmeerd. De olie dringt zeer snel door in het kunststof.  De filters worden terug geplaatst in de bodem van de radiator. Frisse en schone omgevingslucht. 

LET OP: Je hoeft de radiator niet volledig af te dekken. " You have the time to clean up". 


Aanverwante Projecten:

Pure-Air
Lucht zuiveren

Aanverwante Technieken:

Tips & Advies:


Documenten:


TOP