Radiatoren

Levica® beschikt over een rijk aanbod van verticale en horizontale radiatoren: goedkoop en in diverse maten. De specifieke montage van paneel- en designradiatoren garanderen een snellere opwarming. Al deze radiatoren kunnen worden uitgerust met een bijkomende handdoekhouder. De badkamer en handdoekradiatoren, waarbij de handdoekuitsparing voorzien is, zijn vlot om te bouwen tot een elektrische radiator of een mixt uitvoering.
Al onze modellen hebben standaard vier aansluitingen: links onderaan, rechts onderaan en opzij. Modellen met zes aansluitingen hebben bijkomende aansluitingen in het midden. Allen in Ral kleur 9016.

Paneel Radiatoren

 • Standaard radiator: sober en veilig; enige radiator uit een gebogen plaat zonder lasnaad.
 • Kompakt: elegantie en comfort; 4 aansluitingen
 • Kompakt DUO: geraffineerd en charme; 6 aansluitingen en eventueel vlakke voorplaat
 • Verti-Kompakt: het perfecte huwelijk; met 6 aansluitingen en vlakke voorplaat


Design Radiatoren

 • Shine vertical: verticale lamellen en horizontale houders, met of zonder grill en/of midden aansluiting
 • Shine horizontal: horizontale lamellen met verticale houders met gril.


In tegenstelling tot andere merken zijn de horizontale of verticale convectielamellen bij de paneel- en design radiatoren op de waterkanalen gelast. Omdat de lamellen dichter bij elkaar staan gebruiken ze minder ruimte voor eenzelfde warmte opbrengst. Door de ultrasmalle waterkanalen warmt de radiator ook sneller op. Levica® radiatoren verminderen aanzienlijk uw verbruik, creëren extra ruimte en verwarmen sneller dan een gewone radiator.

Badkamer Handdoekradiatoren

 • Basic Oasis: recht, tijdloos en betaalbaar
 • Samoa: gebogen, tijdloos en betaalbaar;
 • Smile:  enkel of dubbel: elegant en hoge warmte afgifte


Levica® badkamerradiatoren zijn veelzijdig. Ze lenen zich uitstekend voor ombouw tot elektrische radiatoren. Via een elektro PTC- weerstand, met of zonder thermostaat, maakt u van uw Levica® radiator een elektrische radiator. Dat deze radiator ook gebruikt kan worden in de mixt uitvoering accentueert zijn veelzijdigheid.

Kraanwerk.

Monteer op de radiatoren het kraanwerk dat past bij het type radiator en/ of de aansluiting van uw keuze. Levica beschikt over sets voor zowel wandaansluiting en vloeraansluiting  voor de radiatoren. Voor elk type radiator is een volledig aansluit-set samengesteld. Eenvoudiger kan het niet zowel voor de vakman als de Doe-Het-Zelver.
Alle  “Levica®-radiatorkranen / sets” beschikken over een pre-lock dichting.  In een oogwenk “lekvrij” met de radiator verbonden “zonder dichtingsproducten”.

Dimensionering van de radiator.

Het bepalen van de juiste afmeting  en capaciteit is afhankelijk van heel wat factoren : de verlangde temperatuur, de isolatie  en inplanting van de woning …. Uw Levica verdeler wil u graag hierbij adviseren en helpen. U kan ons altijd contacteren.  

Accessoires.

 • Lucht bevochtiger
 • Gratis boormal voor bevestiging standard en kompakt modellen
 • Antivries voor elektrische radiatoren 


En.
Op Levica® radiatoren krijgt u een langdurige garantie: 10 jaar.
Levica® biedt je de nodige accessoires voor een nette design afwerking voor vloermodellen.

Wilt u het nog hygiënischer? Installeer dan een Levica® vloerverwarming.Documenten:


TOP