Thermostaten

Uw thermostaat regelt de warmte in uw woning. Hij bepaalt dus mee hoeveel u verbruikt. De Levica®-thermostaat programmeert u volledig zelf, analoog of digitaal, op de thermostaat zelf. Of met een afstandsbediening, via een draadloze verbinding.

Eenvoud of comfort.
Levica® heeft voor iedereen een oplossing in huis. Van de eenvoudige aan/uit-versie over de analoog of digitaal programmeerbare tot de draadloze thermostaat.

  • aan/uit: de eenvoud zelf. Zet de temperatuur manueel hoger of lager.
  • analoog of digitaal programmeerbare klokthermostaat: u stelt de temperaturen en tijdstippen één keer in. Daarna hebt u er geen omkijken meer naar.
  • draadloos: u hangt of plaatst hem waar u wilt. Geleverd met tafelstandaard en ontvanger.


Kamerthermostaat. AAN / UIT. Een kamerthermostaat werkt als een schakelaar: hij schakelt het verwarmingstoestel aan of uit. Bijzonder gemakkelijk te bedienen De oude vertrouwde kamerthermostaat van vroeger. Eentje zonder allerlei extra functies en mogelijkheden. Wanneer de ruimtetemperatuur hoger is dan de ingestelde temperatuur schakelt de kamerthermostaat uit en wanneer de ruimtetemperatuur onder de ingestelde temperatuur is schakelt de kamerthermostaat aan. De kamerthermostaat wordt geplaatst in de ruimte waar de gemeten temperatuur representatief is voor de hele woning, of in de ruimte waar men het meest verblijft (referentieruimte). De referentieruimte is leidend voor de overige ruimten, deze zijn afhankelijk van de temperatuur in de referentieruimte.

De klokthermostaat. De analoge versie is nog wel in omloop maar verliest duidelijk terrein tegenover de digitale. De digitale thermostaat wordt tegenwoordig het vaakst gekozen vanwege zijn veelzijdigheid en programmatie mogelijkheden De klokthermostaat werkt met een tijdsmechanisme dat de warmte toevoer zal regelen tussen bepaalde uren. Dit is bijzonder praktisch wanneer je tijdens de winter thuis komt na een lange dag werken. Elke digitaal programmeerbare Levica®-Eberle thermostaat weet zélf wanneer uw installatie moet starten. Deze thermostaat berekent zelf de “OPWARMTIJD” die nodig is om de gevraagde temperatuur te bereiken. Via uw klokthermostaat bespaart u tot 15% energiekosten.

Draadloze digitale thermostaten. Het draadloos verhaal… deze thermostaten worden geleverd met tafelstandaard en ontvanger. De ontvanger is geplaatst en aangesloten bij de ketel, de zender (klokthermostaat) werkt op batterijen en kan u gelijk waar in uw huis opstellen.

Modulerende thermostaat.
Sommige moderne ketels werken met een nieuwe techniek, die moduleren wordt genoemd. Ketel wordt geleverd met bijbehorende thermostaat.

RADIATOR-kraan thermostaten.
De nieuwste generatie thermostaten. Als draadloze Radiator Thermostaat biedt de Living-eco je alle comfort. De energie die je kunt besparen is merkbaar.

Eenvoudig te plaatsen.
Er is geen aarding nodig. Toch is de locatie van uw thermostaat zeer belangrijk. Of u nu kiest voor een twee draad, een drie draad of een eenvoudige aan / uit of draadloze thermostaat; de Levica® thermostaten kan je gemakkelijk zelf monteren en aansluiten dank zij de uitvoerige installatie begeleiding bij elk toestel.


Voor uitgebreide informatie: Raadpleeg de hier beneden bijgevoegde documentenDocumenten:

9234159_instat-3r_nl.pdf
4110_e200_(nl).pdf
9234157_instat_868_r_nl.pdf
9234157_instat_868-a1a_nl.pdf


TOP